Категорија: КОЛУМНИ

365 дена Осми април

Денес е 9 април, и со намера ја пишувам мојата колумна да ја потсетам Владата на

Крвопис си, Македонијо!

Зацрнета нацијо, безимена, преименувана, избришана во време кога си најслободна. Македонијо, народе македонски, нѐ поробија во